Ga naar inhoud

Vriezer vriest minder


Aanbevolen berichten

Wij hebben sinds zes jaar een Bosch vriezer kast. Hij stond altijd op -18 graden. Zaterdag merkten we op tijd dat het eten in de vriezer begon te ontdooien. Volgens wat we lazen in de handleiding zetten we hem even uit en dan weer aan. We verlaagden de temperatuur naar -22 graden. Het probleem leek opgelost. Echter, daarstraks wou mijn dochter een ijsje en het was niet meer superhard zoals ervoor. Ik verhoogde eerder vandaag de temperatuur naar -20 graden. Wat kan het probleem zijn? Is het de moeite om iemand te laten komen? Of kopen we beter een nieuwe?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het kan verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte temperatuursensor of te weinig koelmiddel in het koelsysteem. Dat eerste is redelijk eenvoudig op te lossen, het tweede probleem betekent vaak einde vrieskast.

Via Zoofy kun je een lokale witgoedmonteur langslaten komen. Die kan naar de vriezer kijken en aangeven wat nodig is en wat eventuele reparatie zou kosten. Als het enkel een temperatuursensor betreft is dit voordeliger dan een nieuwe vrieskast kopen.

Zie: https://slimster.nl/vriezers/vriezer-reparatie/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...