Ga naar inhoud

nacht de deur open van een NOFORSTwatnu


arjan_1990

Aanbevolen berichten

tja de fabrikanten weten het allemaal mooi te vertellen.. 48uur ondooien liefst 24 uur extra.. maar je 240L of grotere inhoud kan je weggooien!!

Dit is niet nodig! maar wat is er aan de hand.. je systeem is bevroren en moed "snel"ondooit worden, zo dat hij weer gouw kan gaan coolen zo dat je vlees en andere producten niet verder ontdooien!

hoe doen we dit een fohn? of heet water in de friezer? NEE dit sloopt het systeem!

maar wat werkt wel? ja het is te simpel voor woorden maar laat er warmere ( dus niet hete) lucht langs lopen.

het beste is buiten lucht! dit is heel makkelijk bijv. door met een bladblazer BEHEERST!! door de ventilator neen te blazen

ik heb bij mij zelf ook gedaan, en met 10 minuten was de vriezer al weer aan het vriezen!!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...