Ga naar inhoud

Na verhuizing vriest de vriezer niet


Aanbevolen berichten

We hebben een koel-vriescombinatie (Whirlpool 562760 WBE3412 A+) Een half jaar geleden zijn we verhuisd en staat deze koelkast in de schuur (in de keuken staat een inbouwkoelkast).

De koel-vriescombinatie heeft het voor de verhuizing altijd goed gedaan. Nu werkt het koelkast gedeelte goed maar het vriesgedeelte vriest niet meer goed. Als ik er brood inleg wordt het brood helemaal nat ipv bevroren. Zou het kunnen zijn dat er ergens een draadje los zit of is er iets anders aan de hand... Is dit (zelf) te maken? Wat zouden de kosten hier ongeveer voor zijn?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Sinds wanneer doet dit probleem zich voor? Het kan namelijk ook te maken hebben met de warmte van de afgelopen week. In de schuur zal het broeierig zijn, en kan de koelkast problemen krijgen met het vasthouden van een goede en constante temperatuur. Vaak lukt het wel om te blijven koelen, maar goed invriezen lukt dan niet...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...