Ga naar inhoud

Liebherr swtnes 70882644-00


Jan fasen

Aanbevolen berichten

Beste, ik heb 4 jaar geleden deze liebherr wijnkoeler diepvries werkend stilgezet en vier jaar later op een andere plaats ( ander land ) weer aangezet. het is een side bij side dat zijn individuele machines dus de koelkast doet het wel meteen goed.
Op dit moment heb ik dus de problemen met de wijnkoeler vriezer.
Hij geeft als temp. van de vriezer 2 streepjes aan en vries dat het klapt ver onder de 20 graden als ik er een temperatuur meter in leg.
Het bedienings-paneel geeft wel de temp aan van de twee wijn vakken, maar kennelijk geeft de machine de voorrang aan de vriezer, want boven gebeurt niet veel. Ook aan en uit zetten via het bedieningspaneel lukt eigenlijk niet. Dat is me een keer gelukt en toen niet meer.
Moet ik denken aan de voeler van de vriezer ?
Soms loopt de ventilator niet en dan vriest hij natuurlijk helemaal dicht. Maar na div. zetjes lijkt die weer mee te lopen als de deur dicht is.
Weet U raad ?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik neig inderdaad ook naar de temperatuurvoeler van het vriesgedeelte. Als deze geen goed signaal doorgeeft, dan wordt de temperatuur dus niet juist geregeld. Vaak is zo'n voeler redelijk eenvoudig en goedkoop te vervangen. Maar aangezien deze Liebherr een complex apparaat is (met wijnkoeling, vriezer en normaal koelgedeelte), is het wellicht slim om een specialist naar het apparaat te laten kijken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor uw snelle bericht, ik zie verschillende ntc voelers te koop voor Liebherr. Goed koop zijn die niet ronde de 90 euro voor dit type.
Denk je dat er speciale voelers zijn voor vries en koel gedeelte. Vervangen kan ik zelf wel. Weet jij of er universele voelers zijn die werken op dit type.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...