Ga naar inhoud

Diepvrieskast bereikt temperatuur niet


Erwin

Aanbevolen berichten

Wij hebben onze vrieskast van liebherr no frost nu 7 jaar en sinds kort blijft de vriezer maar piepen dat hij de temperatuur niet bereikt. Wij hebben de tempeartuur gemeten en de komt niet lager dan -14 graden. De vriezer hebben wij al ontdooid en meer dan 48 uur uit laten staan. Ook dit heeft niet geholpen. Liebherr kan wel een monteur laten komen maar rekenen 92,50 aan voorrijkosten en arbeidsloon exclusief reparatiekosten. Er is geen ijsvorming en ook de rubbers zijn nog goed. Ook staat de vriezer niet op een te warme of te koude plaats. Hebben jullie enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Erwin,

Aangezien jullie al veel hebben geprobeerd en hebben kunnen uitsluiten vraag ik me af of het een zelf op te lossen probleem is. Het kan namelijk zo zijn dat er onvoldoende koelmiddel beschikbaar is om de vrieskast optimaal te koelen. Dit kan komen door een verstopping of een lek in een leiding waar het koelmiddel door heen wordt gepompt. In dit geval is het denk ik wel verstandig om een monteur te laten komen.

Uiteraard is dit al een duur geintje vanwege de voorrijkosten. Als daar ook nog een dure reparatie overheen komt kan het misschien een optie zijn om een nieuwe koelkast aan te schaffen. Aan uzelf om deze afweging te maken...

Succes!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...