Ga naar inhoud

alarm vrieskast


Aanbevolen berichten

Goedemorgen Ilse,

Dit soort problemen duiden vaak op een niet goed werkende thermostaat. Dit kan veroorzaakt worden door ijsvorming rond de temperatuurvoeler, waardoor er geen goed signaal meer doorkomt. Het kan echter ook betekenen dat de thermostaat defect is en vervangen moet worden.

Het eerste wat je zelf kunt proberen is het ontdooien en schoonmaken van de vrieskast. Helemaal van het stroom af halen en laten ontdooien, vervolgens de kast van top tot teen reinigen. Vervolgens een nachtje uit laten staan en de volgende dag weer inschakelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedemorgen, ik wil graag even inhaken met een soortgelijk probleem waar ik niet uitkom. Onze Liebherr KGTes 4066 (met dubbele compressor) staat in de schuur en draait normaal gesproken probleemloos. Sinds vorige week begon het alarm te piepen vd vriezer en steeg de temp tussen -6 en -11. (normaal -18). Vriezer 3 dagen ontdooit en schoongemaakt; zonder resultaat. De '"voeler" vervangen en opgestart met 'super frost". de vriezer kwam na enkele uren probleemloos tot -32. Echter, na uitschakelen superfrost liep de temperatuur weer op naar -11. De vriezer lijkt dus wel goed te kunnen vriezen, maar houdt de temperatuur niet vast. Zelfs met een nieuwe voeler geeft dit geen verbetering. Heeft iemand wellicht de oplossing voor dit probleem? (Vindt het nl zonde om een nieuwe te kopen als er nog kans is deze te fixen).
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 jaren later...
  • 2 jaren later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...